Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack skrivarvän som vet vem du är


Goda energier

Tänk vad energier

sända över stora avstånd 

kan göra

för en människa.

 

Av någon jag aldrig träffat

men som ändå sände

energier till mig.

 

En dag som inte började

som en dag ska börja

kom dessa energier

som en gåva från himmelen.

 

Tänk om vi kunde sända energier

i form av kärlek

till alla runt hela världen

varje dag.

 

Kanske kunde vi då

förändra människor

och världen. 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-09-12 12:06



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En text som lyser av godhet, värme och tillförsikt.
2012-09-18

  kråkan VIP
..tror jag vi kan..vi vet bara inte hur:) fin text! tack..
2012-09-18

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-09-18

    ej medlem längre
Goda energier..godhet..mycket bra
2012-09-15

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-09-15

  anits VIP
Mycket vackra tankar
2012-09-12

  Chawa VIP
Tankens kraft är stor.

Goda tankar gör enligt mig en god värld...

Fint - jättefint!
2012-09-12

  Heikki Hellman
Jag befarar att "förmedla" energi till ett fjärran mål med hjälp av viljekraft är en utopi. Tanken är vacker. Om du vill ge kärlek säg det högt! Ett annat ord som är svårt att uttala är tack!
2012-09-12

  Ljusletaren
Ps Bokmärker för detta tror jag på :-)
2012-09-12

  Ljusletaren
Detta är inte alls en omöjlighet ... det gäller bara att få alla att inse det ;.)
Tack för dina ljuvliga ord/kram
2012-09-12

  Maj-Lis VIP
Vackra tankar som du förmedlar
2012-09-12

  Bo Himmelsbåge
TACK Kära MattsMatt för denna Härliga Dikt om energier! Jaa, vad underbart om vi kunde sända energier av Kärlek till varandra varje dag! Så mycket lättare Livet skulle vara att leva då! VI får sträva efter detta! kram Applåd!
2012-09-12

  walborg
Jag tror på energier som sänds i form av böner, tankar och känslor
2012-09-12

  alvan
Ren omtanke kan värma genom allt, så sant. Därmed kan vi ju göra skillnad, hela tiden. Varje dag. Allt är kärlek!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP