Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återpublicerad på begäran. Publicerad första gången 9 januari 2011.


Ordbarnet


Kan du gömma ett barn i ditt ord
skriva det varsamt det är inte så stort
ganska trasigt så skriv det försiktigt
kanske det berättar något viktigt

Berättar om livet det som blev svårt
om orden det bär på men inga förlåt
om gråten som gömdes i trädets bark
om hur man luras och låtsas vara stark

Barnet har somnat det sover i ditt ord
låt det få vila en stund på ditt bord
i morgon är det borta det är ingens fel
det vandrar i världen försöker att bli hel




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-12 21:57



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Jag bokmärker - blev stum av ordbarnet ditt
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP