Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisheye

Fiskens öga vilar mot månens skarpa kant
och jag kan inte se dig

Luften jag andas smakar stjärnstoft
och du kan inte se mig

Vildsvinet springer och skriker
avbryter vår dialog

Var är du denna iskalla natt?




Övriga genrer av Maya
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-13 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya