Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Me and myself






Myggor som inar i mörkrets inbrott

just då havet lugnat sig

och

vågorna smeker klippornas hala famn.


Himlens varma färger ramar in stunden

med en mjuk hands lenhet.


Då tänker jag kärlek är stort

och

kärleken till livet större.




Fri vers av Maya
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-14 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya