Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ticket to no way



Det stannade inga tåg idag.

Vid stationen stod en hop människor och undrade vad som hände.

En tittade på klockan och såg sig förvirrat omkring, hans ögon vittnade om rädsla.

Någon tog sin mobil, ringde till? Visste inte vem, bara att han inte kom hem.

Tid.

Någon hade stulit tid.

Tiden är något ingen bryr sig om tills tiden hinner ikapp dem och tanken och känslan springer ikapp dem.

Det stannade inga tåg idag.

Tack för det, sa en tredje och gick sin väg till närmaste resturang. Detta hade han aldrig gjort förut.

Det stannar inga tåg idag.

Men, tre människor stannade upp och faktiskt undrade om vad de egentligen höll på med.......




Fri vers av Maya
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 01:24



Bookmark and Share


  L-G
:-) Kanske det e så enkelt- dom små sakerna får oss att tänka till lite.
Tack
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya