Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA ORD

ORD

Stapla dem på hög
och
förvräng dem.

ORD

Gör om dem
till din sanning.

ORD

Samla på dem så
du korrekt
kan missbruka dem.




Fri vers av Maya
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 15:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
bara ord, det låter som ett vrångmål bara det,
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya