Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREEDOM

Free - Dom

Du ska va fri, fri och öppen och tillgänglig transparant med blogg och agenda och i varje ända ska du ändå vända andra kinden till och kappan om du skuggas i trappan av grannen du var hos inatt då din man sov trodde du när han beställde pay per wiew hårdporr och runka i takt till er när du och grannen knullade som bäst men mest av allt fanns ingen kärlek för fan!
FREEDOM!




Fri vers av Maya
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-23 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya