Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


September 2012


Glumslövssviten

Evigheten är
aldrig långt borta – blott på
en haikus avstånd

 

Svalorna flyger
ännu några varv innan
regnet uteblir

 

Ett äpple faller
från trädet medan vinden
ruskar grenarna

 

Trädgårdssångaren
försöker men överröstar
ej häckklipparen

 

Svalor kretsade
tyst runt vitkalkat kyrktorn
Grånade skyar

 

Duvorna kuttrar
varav krävan är halvfull
Sedan ingenting




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-13 13:54



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Mycket fint skriver du!
2012-09-13

  Ingela Svenson VIP
Men åååh, det känns som oman är där, så jättefint!
2012-09-13

    ej medlem längre
Fantastisk svit ...
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP