Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

Ytterligare en natt utan min vite lille vän.
Och det fungerar. Märkligt.
Jag sover utan konstlade hjälpmedel.
Fast det är fasligt vilka drömmar
som hemsöker mig:
Jagad av tigrar....
mördad i Sahara...
utkastad mitt i en snöstorm, någonstans,
utan ytterkläder...
påkörd och lemlästad...
svälter ihjäl utanför Willys...
hittar inte mitt köpkortet och kontanterna är slut...
hittar inte hem...
hittar nästan hem...
hittar hem - men inte mitt hem...

fast vad gör det... livet blir ju mycket intressantare
på det här viset och aldrig har mina nätter fyllt
mina dagar med så många nya tankar...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-13 22:51



Bookmark and Share


  HelenaW
man lever i två värdar om man kan minnas sina drömmar så var glad att du kan minnas dem.. Och att du kan sova utan din lille vite vän.

2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP