Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kluven själ försöker älska och ge trygghet, till sig själv


mamma till sin egen själ

kryper tätt intill ditt bröst
blir ammad med trygghet
sövs av din varma röst
förtränger min ensamhet

min vackra flicka,
att vår mor och far
inte är lärda att älska
är aldrig vårt fel

mamma
ta hand om mig
släpp mig inte
igen

det är bara du och jag
för alltid
min kluvna tvilling själ






Fri vers av Ladyblack
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-14 13:24



Bookmark and Share


  kråkan VIP
..vacker och tragisk på samma gång..berör..bra!
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack