Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som allting mellan


Jag är inne och jag är ute. Jag är tystnaden och jag är larmet. Jag är huset du passerar på bråttomfötter. Som önskar att du stannar. Ty mitt hus är byggt av många dagar. Min grund lagd av katedralens sagoberättare. Över mitt tak finns intet målat. Men mot varje vägg är det ristat ord av allting. Ty jag är sorgen du hör när regnet suckar och glädjen du dricker när regnet dansar. Jag är god morgon och god natt och kärleken mellan dina händer.




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-14 14:57



Bookmark and Share


    Klas Nilsson
Gullig med ett lockande bråddjup även. Bra, där!
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP