Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till NannaX för ordbyte. Orden jag fick var; bock, apelsin, badkaret, urverk, plast.


Somligt tickande


Jag har en husvagn och en snygg rödhårig bock på speed. Spiken i hans öga får honom att rappa sin dagskåthet i slowspeed. Lite kaxigt snedleende. Med tänderna djup försjunkna i badbollar av plast och gummihopp. Lämnar han sedan sin hud upplöst i badkarets skugga. För i varje urverk bor hans suckande och i varje apelsin hans törstiga själ. Och tiden bygger sin hungerbro. Vackerflämtande.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-14 16:44



Bookmark and Share


  Nanna X
ooooooh shit va snygg!
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP