Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våghals

Caps lockar livet
och betraktar det från adrenalintoppens höjd.
Vill aldrig aldrig ned i dalgången igen
där källan rinner stilla
och sandbädden bara är mjuk till en början.




Fri vers (Fri form) av suspicious_minds
Läst 303 gånger
Publicerad 2012-09-14 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

suspicious_minds