Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filter

Livets komplexitet
Dess olika filter
Som påverkat och påverkar

Historiens brus
Som finns där omärkligt
I det omedvetna
Som framkallar bilder

Nuets vardag
Som fångar intresset
Och styr

Ibland känner man sig fången i nuet
Och vill erövra öar av det förflutna




Fri vers av AA VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-14 22:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Ja tänk om man kunde gå tillbaka...
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP