Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev om det blev, när det inte blev som det skulle

Det skulle inte vara jag
Det skulle inte vara du

Vet du det lika väl som jag?
Som ändå inte förstått det för än nu




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Desdemonamelia
Läst 201 gånger
Publicerad 2012-09-14 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desdemonamelia
Desdemonamelia