Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig för mycket

Du försvann. Jag trodde du försvann.

Röstbrevlåda var den enda röst jag fick tag på.

Mitt hjärta bultande så hårt att jag trodde det var du som försökte ta dig ut ur det.

Svetten rann om mig så att jag trodde att det var en del av dig som försvann från mig.

Aldrig någonsin vill jag känna så igen.

Aldrig någonsin lämnar jag dig själv igen.

Jag tackar dig varje dag för att du väljer att andas. Inte bara andas för att överleva.

Fy i helvete, jag älskar dig för mycket.




Fri vers av Desdemonamelia
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-08 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desdemonamelia
Desdemonamelia