Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När din sömn gör sitt

Natten känns lång när du sover och jag ligger vaken.

Det finns få sysselsättningar för mig men jag nöjer mig med att se på dig när du sover.

Jag är medveten om att det är svårt för dig att finna ro och fridfullhet i din vardag, även i din djupaste sömn.

Men just inatt, då jag med kärlek bevakar dig, ser du fridfull ut.

Ja må vara självisk då jag längtar tills du vaknar, men tills du gör det så hoppas jag att du njuter.

Njuter lika mycket som jag gör genom att bara finnas med dig.

När din sömn gjort sitt, så väntar jag med frukost och kaffe till dig, älskling.

Dröm sött.




Fri vers av Desdemonamelia
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-29 05:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillas
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Desdemonamelia
Desdemonamelia