Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förhållande med dig själv

Ensam i det här vi kallar förhållande.

Här finns ingen vi, här finns bara du, dina behov och känslor..

Du är kär och tillsammans med dig själv, så var finns det plats för mig?




Fri vers av Desdemonamelia
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-19 21:13



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det här var väldigt tragiskt att höra, det bör ju vara tvärtom, ni båda bör samgå i ett gemensamt varande, som utgår samt fokuserar på Dig, vilket är det naturliga.
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Desdemonamelia
Desdemonamelia