Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En längtan efter en liten

En längtan som inte går att beskriva

En vilja att den röda floden ska utebliva

Tänk att få känna kärleken till en liten

Vakna av gråt och tårar, få känna sig sådär lyckligt sliten

Överallt faller min dröm i andras händer

Och min kärlek har redan fått bli barnafader

Har det svårt att glädjas åt andras lycka

Avundsjuka är det enda jag känner och kan uttrycka

En dag kommer vår tur sig infinna

Då kan denna avundsjuka sig frikänna





Fri vers av Desdemonamelia
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 18:42



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Det kommer.. När båda är redo. Fint du har beskrivit det
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Desdemonamelia
Desdemonamelia