Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fram eller bak, båda lika bra

genom att inte ta ett steg tar du dig ingenstans
fram eller bak, båda lika bra
genom att inte ta en ton dödar du musiken
varm eller kall, båda lika bra
så länge du berör
så länge du känner
så länge du beskriver
och så länge du bestämmer
vad du vill
känner jag mig trygg
så länge du vet vad som händer
och inte står still
känner jag mig trygg




Fri vers (Fri form) av fönster
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-09-15 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster