Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sy och sakna


Inget annat 
än en kant av orbit
Där vikt blir vikt
och drömmar samlas

I den rad av hemliga 
som famnar livet
Bygger jag rakt vid rakt 
Låter tankarna vandra

Likt den olutande i ambulansens skugga
Likt den kloka i slagets sönderrivning
Likt stadions överlevande bland det vackra

Det som lägger tårar i varje öga
Det som andas kärlek mellan bladen
Det som är en flätning av förtröstan

Där syerskorna samlas över livsmönstren
Blir allting sedan tydligt 
Som ord lagda i saknad  

 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-15 17:21



Bookmark and Share


  edikt/Benedikte
Fint
B
2012-09-15

  Nanna X
du skriver så redigt och vackert utan ett spår av hämndlystnad. jag känner mig som en bov i jämförelse.
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP