Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stråkar och bus


Jo

Jag vill då också vara
alla de vackra längtansorden

Månskenet i vattentunnan
Hudflämtningen mot barken
Rosenbladens smekning
och stråkorkesterns adagio

Men

Jag vill ju också besvärligt busig

En som låter håret stå på ända
Dansande med groovy getter i aftonstunden
spelandes kraniekula med en zombie eller två
För att sedan smyga nära
med ett skratt av varmt och löften om allt det där
som skimrande bränner mellan oss

Och

Det viktigaste
Jag vill vara alldeles rak och mjukt famnade
Bortom alla bilder av känt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-15 17:46



Bookmark and Share


  Nanna X
ärlig bekännelse!
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP