Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tvetydighet

Ett bör
Är för vagt
Till intet förpliktigande

Ett skall
Är för hårt
Tvingande
Ansvarsfylltl

Livets rörelse
Finns där
Vandrar mellan,
Dessa poler

Situationen avgör
Innebörden




Fri vers av AA VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2012-09-16 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP