Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kraschat i en krasad dröm


jag fastnar i en sång


du är där
och jag med

i en dans jag inte visste fanns
låter du mig älska dig igen


men som så många gånger förr


är jag lurad av min fantasi

för du gifter dig idag
med någon som kunde varit jag


om jag bara varit normal

hade fiskmåsarnas skri
bara passerat förbi


på den lyckligaste stunden
i mitt liv

när du sa ja till mig


och ingen annan




Fri vers (Fri form) av lilla moln
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-16 08:29



Bookmark and Share


  PPQ
så smärtsamt vackert
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

lilla moln
lilla moln