Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Dikt för ordinspiration.


Purpurglädje och ordsuck


Min själ är en begonia i det urbana livet kaos
rastlös bland gråords bling-bling och tomma hyllor

Med näsan begraven i en diktordbok för bättre behövande
söker jag nytt i nyvaknad lust och ordlig längtan
Skräddarställningen fast förankrad
Varje led välsmord med skimrande gräsklipparolja
för en djupdykning bland gravar och totemdjur

Men foten protesterar kärleksvippande 
Önskar sig ett beat gömt i hjärtats vindlande gångar

Du vet?

Laid back sunshine and strawberry kisses
and a sandwich full of purple joy and flowers




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-16 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP