Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto, hösten med vackra färger kommer mer och mer nu


Underbart

 

 

 

i den tidiga morgonens grynings ljus

öppnar jag dörren till badrummet

möts av en ljuvlig doft av såpa

jag njuter känner glädje

tänker

så härligt att jag fick kraft och lust

att städa badrummet

från golv till tak igår

och att städa det färdigt

trots att orken började

mattas av

 

 

anits 16 september 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-16 10:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gläds med Dig.
2012-09-20

  Eva Helene VIP
Skön vardagsglädje här!
2012-09-18

  Lars Hedlin
VAckert skrivet!
2012-09-18

    Birgersdotter VIP
Skön dikt från verkligheten
2012-09-17

  ULJO
Jag förstår att det känns skönt
2012-09-16

  Maria T
Så bländande rent och
vackert foto
2012-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
Man får ta en sak i taget...nu har du det gjort i alla fall...skönt.
2012-09-16

  Larz Gustafsson VIP
Färgerna är en ljuspunkt. Njöt själv av dem i dag.
2012-09-16

    Ken Cassel
Ja, ibland så är det riktigt kämpigt att städa

Och allra helst när man jobbar som städare...:)

2012-09-16

  Christine Sabel
grattis har tänkt detsamma läääänge
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP