Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt

 

 
Kan man förlåta,
trots allt,
när någon
har gjort det oförlåtliga.
 
Kan man förlåta,
när någon
gott vidare,
trots allt.
 
När livet nått
det oförklarliga
kan man då förlåta,
trots allt.
 
Även bland nära och kära
kan någon göra
det oförlåtliga
mot, de nära och kära.
 
Kan man förlåta,
trots allt?
 



Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-16 12:51



Bookmark and Share


  Magica VIP
Då krävs det att personen ber om ursäkt till att börja med! Då först kan man ta ställning till om man ens kan förlåta, (om inte annat för sin egen skull), men att glömma är något helt annat...
Dock ibland är det bara helt kört, då rena elakheter och medveten ondska har begåtts!
Tankeväckande text.
2012-09-17

  walborg
Att förlåta kräver ju att den som skall förlåtas vill bli förlåten. I annat fall får man väl lov att korrigera sin verklighetsbild
2012-09-16

  anits VIP
Jag har lärt att förlåta trots att jag inte trodde det,
förlåta är en sak det är bra att kunna göra det, men
vissa saker och händelser kan jag inte glömma
Mycket bra skrivit om något så svårt
som att förlåta
2012-09-16

    ej medlem längre
Vet inte. Kanske måste man inte förlåta allt och alla. Det finns oförlåtliga saker.
2012-09-16

    ej medlem längre
Man kan försöka...
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP