Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Digitalt

Skärmar av

kollektiv ensamhet

lyser för ingen i natt

 

vi är spöken i det

 binära talsystemet

 

svävande i den

ljuva lögnen




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 346 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-16 14:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Det har du rätt i. Satan är lögnens fader enligt bibeln och även Kafka säger att lögnen är upphöjd till världsordning. Bra sagt"!
2012-10-03

  Anekdot
Du vet ej vem jag är, ej heller jag vem du är.

Trots det kan jag läsa dessa ord.

Ett binärt mirakel
2012-09-18

  Anoo Niskanen VIP
Så sant och så bra.
2012-09-17

  zallander
Nej ljuva lögnen passar mycket bättre. snyggt
2012-09-17

    ej medlem längre
jag säger som Cilax, otroligt snyggt! till och med att det är centrerat! (har problem med sådant, som du vet, men jag har inga problem med ditt skrivande, du sjukt begåvade slyngel)

2012-09-17

    ej medlem längre
Själv tycker jag
lögnen är sur.
2012-09-16

  cilax VIP
Å, vad snyggt
2012-09-16

  Arne Ugglemosse
Ack ja.
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin