Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu blommar min solros


Backspegeln

 

 

 

 

backspegeln den bländar

i den vill jag att inte se

tillbaka

 

det finns minnen som bör

glömmas bort, sånt som rubbar

min balans

 

jag har förlåtit det är det jag

som den jag är kan göra men

glömma det är det jag försöker

arbeta med nu

 

jag går och går, njuter av naturen

med min kamera dokumenterar

jag allt det vackra hösten har att ge

 

det är september den månad

jag blev fri från dig det känns

nu som så ofta september är

min befrielsemånad

 

jag går och går, försöker att inte

tänka i backspegeln vill ha balans

i mitt liv, vill tro på det goda, som

jag hoppas finns i framtiden, den

jag nu är på väg emot

 

 

anits 16 september 2012

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-16 22:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2012-09-20

  Eva Helene VIP
Vad kan vara bättre än en solros som symbol för din "befrielsemånad"?
2012-09-18

  Ljusletaren
En vacker och solig solros plus ord med solvarm tankar om livet idag och framöver ... underbart/ kram
2012-09-18

  Lars Hedlin
Texten är bra och man lever sig in!
2012-09-18

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med en befrielsemånad...
2012-09-17

    Birgersdotter VIP
Hoppfull fin text
2012-09-17

  poetryGirl
fint och berörande (påminner om min dikt idag) :-)
2012-09-17

    sajo
Bra text den här gillar det kunde varit mig du skrivit om här, vill inte heller se tillbaka i min backspegel.
"jag går och går, försöker att inte

tänka i backspegeln vill ha balans

i mitt liv, vill tro på det goda, som

jag hoppas finns i framtiden, den

jag nu är på väg emot"



Den här strofen tar jag verkligen till mig den fastnar då jag läser din text många gånger är det den strofen jag använder till. Gillar din snygga bild på solrosen. Det blir ett bokmärke

2012-09-17

  aol
vackra tankar till fin bild,
2012-09-16

  ULJO
Om framtiden vet vi inte, vi kan hoppas att den blir god. Vacker bild som symbol för en ljus framtid, kanske.
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP