Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

 

Det är så enkelnära och enkelsvårt

Allt det inuti som inga ord har
Allt det där fina som slinker mellan nervbanorna
Allt det där jag skulle vilja skriva om dig

För att du rör mig ... bortom

 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-17 20:28



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ett flöde med verklig mening och innebörd
som når ända fram och berör
så där alldeles innerligt på riktigt
här innanför ... *pekar ...*
2012-09-17

    ej medlem längre
fint


2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP