Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums uppkomst

 

 

En forskare talade om när universun skapades.

men om det vet vi inget för ingen av oss var med då!

Sa han!

 

Då undrar jag var fanns han då?




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-18 12:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Säger som de andra ... det har alltid funnits ;.)

/kram
2012-09-19

  poetryGirl
jag tror det alltid funnits...
2012-09-19

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Mitt universum har alltid funnits.
Det är obegränsat även i tiden. :)
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP