Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord, varken röst burna eller skriftliga kan beskriva min starka kärlek. ett " jag älskar dig" räcker inte. Hjärtat måste få säga sitt, kärleken måste få tala för sig själv. Utan ord.


kärleken måste få tala för sig själv

att beskriva min kärlek för dig var dag

gör den inte starkare

eller ens

vackrare

oavsett om jag gör det i

skrift

eller skriker

det rakt ut i luften

orden kan ju träffa

vem som helst på vägen


jag älskar med hjärtat

för att du ska förstå



.. och du

är mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Ladyblack
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-19 08:21



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
riktigt bra kärleks dikt!
2015-02-18

    ej medlem längre
Fin dikt om en stark kärlek - bravo
2012-09-19

  Daniel_78 VIP
"orden kan ju träffa
vem som helst på vägen"

bra!

2012-09-19

  kråkan VIP
..stark..så det känns..mycket bra!!
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ladyblack