Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

 

Svalan ilar genom tunnlar av

ljus, slipar sin vingpil

mot höstkristall

 

vi räknar steg på lånad

tid i en vindorgel av

tomma gator




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 455 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-09-19 09:52



Bookmark and Share


  Palett
En mycket vacker dikt med djup innebörd !!
2012-10-06

  © anakreon VIP
Hörde nyss vindorgeln,
och bländades av höstkristallen.
Hög är luften, fuktig dess doft.
Calle
2012-09-25

  Maiah VIP
Den talar så vackert...och orden hänger kvar i luften. Du använder så fina formuleringar om ljus, vindpil, höstkristall, tomma gator... du beskriver en ödslighet så vacker som ändå är så fullt av liv...
Tack för denna fina dikt som jag vill applådera och spara som bokmärke
2012-09-25

  Anya VIP
En mycket vacker hösttext med ord som jag gillar:
vindorgel
vindpil
Bra!
2012-09-22

    ej medlem längre
Att se sig om och att räkna stegen som tas är att vara bortom all sans så skriv om att vara närvarande istället
2012-09-19

  surface to air
Vackert!
2012-09-19

    ej medlem längre

varje ord ilar vackert i mina sinnen
2012-09-19

  Linda CH VIP
Gillar varje ord i denna väl komponerade dikt.
2012-09-19

  Chawa VIP
Vackert om det som blev..!
2012-09-19

  Daniel_78 VIP
vindorgel, vackert,
hösten förbereder oss mot början på slutet
luften är frisk och kristallklar
2012-09-19

  Nikolaj
Mycket bra.
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin