Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Peter Stjerngrim för orden; spegelvägg, spel, cikadorna, sinnesro och brödsmulor.


Så länge

  

Förstår du?

Jag sökte intet
Jag hoppades intet
Jag ville intet

Jag var ju henne
Skuren bortom sinnesro
Fallen i skyttegravens gråhet
Hungrande

För mig fanns bara smärta
bland dessa spegelväggars tårar
och det groteskas fulhet
i den hud som blödde
Det fanns heller inget spel
som inte skar de sökandes händer
på mina bens trasighet

Så länge
Flykting

Nu står jag framför dig
Skröplig mot din hud
Med min långa resa
Så varligt tatuerad
Läsbar

Lyssna

Cikadornas darr är min rädslas sång
varje brödsmula jag samlat en berättelse
och jag viskar min kärlek till dig
rakt ifrån mitt hjärta som darrar

 

 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-19 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP