Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mys varje dag

 

 

Det sägs att livet börjar efter 60

hur underbart det är med pensionslivet

Nej det börjar inte

utan det fortsätter bara.

 

Nej det är inte underbart

hur kan det vara underbart

med krämper

här och där.

 

Ansiktet får rynkor

på kind och panna

håret grått

ibland även tunt.

 

I TV gör de reklam

för fredagsmys

och tjat om

äntligen fredag.

 

Vad är det för fint

med fredagsmys?

Som pensionär

vill jag ha mys varje dag.

för livet kan vara slut i morgon.

 

Äntligen fredag!

Va den dagen går väl

lika fort som alla andra.

 

Att det skulle gå så fort

att komma till idag

det trodde jag inte

i den ljuva ungdomstid!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-20 20:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2012-09-22

  Ljusletaren
Underbart diktat min vän och verkligen underbart/ kram
2012-09-21

  Bibbi VIP
Verkligt tänkvärda ord.
2012-09-21

  Pirjo VIP
Dags att sakta ner farten..för att hinna känna efter...
bara plus alltihop...
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP