Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad


fågel Fenix


jag är hängiven den inre revolten - - -
den utsatta punkten
intill kvinnans nakna utsatthet
där allt kan återfödas,
där möjligheten gives att återuppstå
som en fullfjädrad fågel Fenix
ur askan efter ordens haveri


© Dr Zappa




Fri vers (Fri form) av DrZappa VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-09-21 19:32



Bookmark and Share


  erna frank
Med lite ord får du kraften att flöda Oaaa!!
2012-09-23

    ej medlem längre
Känner styrkan bakom orden. Ser skönheten hos fågel Fenix.
2012-09-21

  Annika Persson
Ord havererar inte i sig, om ord havererar

inom jaget är det dött, snarare tänds gnistor

av lågande ord och expressiviteten tar fart,

men måste släckas av vatten, att hålla hastigheten,

inte för långsamt, inte för fort, inte för lite, inte

för mycket. Jag är inte hängiven någon revolt,

annat än den att uttrycka mina åsikter utan

aggressioner. Själv har jag alltid varit en kär

vän till flera språk, och kan därför inte se något

annat än en potential att använda för båda

höga och låga ändamål - från skötbordet till

professorsbänken.
2012-09-21

    ej medlem längre
Tycker om dina ord. Utan inre revolt ingen utveckling.
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP