Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så svårt






brusande är nattens flod
är nattens

forsfärder




molnen
seglar upp

mjuka sammetshänder omsluter

ansikts
opal




hennes ögon är slutna
kanske drömmer hon vinrankans blad



vindar sliter i henne
ruskar
om

varsamt

håller hennes steg i handen



hon kallar
vågkastare
till


det är så

hon står längst ut på piren
med havets flikhänder rörandes vid




hennes ögon är slutna
kanske drömmer hon vinrankans blad



hon
ropar



trött

är

jag


så trött på detta liv



de vilka ser henne
ser en kvinna blickandes ut

de vet ej




vinden havet
piren
vet

hennes fuktade hud är
hennes längtans havs

brustna



varför håller ni mig tillbaka



det är sant
jag vill
inte




det är bara så svårt att leva




brusande

är




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 159 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-21 21:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tyckte om!
2012-09-24

  evana
Vemod och skönhet i denna starka text!
2012-09-23

    ej medlem längre
Texten talade starkt-direkt-omedelbart till mig. Öppnade upp för en inre bild...såg hörde kände en kvinna längst ute på en pir...
2012-09-22

    ej medlem längre
Här målar du fram en stark och påtaglig bild med klangerna av ord är den mästerlig.


2012-09-22

  Anya VIP
Texten griper tag och slutet är starkare starkast. Jaa livet är svårt.
2012-09-22

  M.A.J.R
Japp, du har verkligen flytt i dina texter
hängde med rad efter rad
men jag förstår texten och känner med den.
2012-09-21

  Ninananonia VIP
Så svårt... orden känns på djupet... berörande...vackra
2012-09-21

  Osvalds_Dotter VIP
I nuet igenkännande,,
Gick rakt in i hjärtat,,
Just nu,,
Bara så svårt att leva.

Tog till mig texten på mitt sätt,,
Mitt stämningsläge påverkar
Kommentaren.

Texten gillas,, den öppnade en del i mig,,
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser