Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du inte knullar mig nu så kallar jag dig aldrig mera vacker


Jag rispar hål i tapeten
du petar mig i naveln
jag är för full för att känna vad som räcker
vill ha allt du kan ge mig
ett finger, hela handen
eller bara denna natten


Du har handen bakom nacken
under hakan
i min mun
dina fingrar
smakar svett och cigarettrök
jag vill ha mera


När du
skrattar långsamt
krossar det mig
i små bitar
på parketten,
jag vill aldrig bli hel


Du fastnar nu
i klibbigt nät av last
skam
fel val
där fula jag
och äckliga du
är så bra


Jag får känslan av
att det vi har
sällan kallas vackert.



















Fri vers av emmy.lou
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-29 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmy.lou