Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(integritet, vad har du nånsin gjort för mig?)


min själ är pank

hon håller mig i sina armar
vi ser andra falla runt omkring oss
säg vad hon vill med mig
jag har i natt
och resten av tiden
att falla högt och hårt


mäter ut mina tillgångar
jag är satt i konkurs
min själ är pank
och hjärtat fattigt
repeterar orden jag inte har råd till
komhemkomhemkomhem


hon har gett mig en sekund
att se hur hennes hår dansar i malmös bästa vind
smeker kinden
och fastnar i mungipan
det finns någon som kysser henne där varje morgon


jag har sålt min värdighet
för att få råd med lycka
rött vin ur djupa glas
ikväll ska vi bli fulla och se världen snurra


hon håller mig i sina armar
vi ser andra falla runt omkring oss
säg vad hon vill med mig
hon har i natt på sig
att falla högt och hårt
sedan ger jag mig.






Fri vers (Fri form) av emmy.lou
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-18 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmy.lou