Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror att många poeter känner igen sig i det här.


Dikt utan ord

Tänker på att skriva en dikt

men får inte fram orden

de finns i mitt  huvud

men får inte fram dem 

det jag hade tänkt.

 

Så orden får bli

där de är,

i mitt huvud..

Det får bli en dikt

ni aldrig får läsa.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-21 22:09



Bookmark and Share


  Magica VIP
ja sånt e jobbigt...
2012-09-23

  Maj-Lis VIP
Så sant...och de händer alltför ofta
2012-09-22

  anits VIP
Orden finns där väntar på att mogna
en tid, värre är det när orden inte finns längre
2012-09-22

    ej medlem längre
Ibland vill de inte ut...orden
2012-09-22

  Bibbi VIP
Skriver under på frouz vide.
2012-09-22

  Chawa VIP
Orden finns där som befruktade embryon men de måste mogna och växa, sen väntar födslovåndor - och efter det - en belöning att själv vara stolt över, som berikar och berör - många känner nog igen sig i dina ord. Snart får vi läsa! :)
2012-09-21

    ej medlem längre
då finns i alla fall orden där. det är värre när alla ord är borttappade.
2012-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
Då får orden ligga och mogna ett tag...
2012-09-21

  M.A.J.R
Den kommer när tiden är står rätt.
Det stämmer för min del känner igen denna.. mycket bra skrivet.
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP