Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sång

Alla människor
Bär på sin sång
I dur eller i moll

Våra ord blir
Vår berättelse
Vår melodi
Med alla dess nyanser
Och stämningar

Texten improviseras
Det finns inget färdigt manus

Livets sång






Fri vers av AA VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-22 16:07



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
har skrivit något liknande själv någon gång
finns nog här på poeter
bra skrivet
2012-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...
2012-09-22

  anita VIP
Täkten berörde mig
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP