Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodröd saknad -haiku x 3

Regnfylld är himlen.

Steg över minnenas bro.

Hjärtslag av saknad.

*

Med knäppta händer.

En blodröd ros på din grav.

Änglagråt faller.

*

Livet ger och tar.

Tårar formar poesi.

Änglar läker sår.




Bunden vers (Haiku) av Änglaögon
Läst 567 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2012-09-22 17:18



Bookmark and Share


  Haiau
Fantastiskt! Det speglas din själ.
Du måste ge ut en diktbok .
2013-01-28

    ej medlem längre
Älskar Haiku. Så mycket känslor som får plats på tre rader.
Dina tre var så vackra!

<3
2012-09-29

  Ninananonia VIP
Berörande vacker..
2012-09-26

  erna frank
Sorgsen men fin!
2012-09-26

    jamming223
Oerhört vacker!
2012-09-25

  M.A.J.R
Fy fan det vore en synd att inte lägga till en as skön kommentar till en underbar text och jag tänker dessutom bokmärka denna. Den är en av mina favoriter detta är mäktigt skrivet. applåd!
2012-09-24

  Heikki Hellman
Mycket fina konstateranden!
2012-09-24

    annasofia.
så fint!
2012-09-24

  Lindha W Gustavsson
Vilka mjuka vackra ord du alltid skriver.
2012-09-23

  Ljusletaren
Fina och tänkvärda ord ... tack/kram
2012-09-23

    ej medlem längre
Berörande vackert..
2012-09-23

  walborg
Så trösterikt och vackert
2012-09-23

  Skogsfen.
Så vackert, mjukt och fint. Kram
2012-09-23

  Niclas Petersson VIP
Tröst i sorgen. Stort i det lilla.
Tack!
Gillar. Mycket.
2012-09-22

    ej medlem längre
gillar!
2012-09-22

    ej medlem längre
Vackert mjukt och vemodigt faller dina ord.
2012-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Tack för berörande ord...
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Änglaögon
Änglaögon