Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ikonbild

Den klaraste bild jag har

av henne 

som alltid finns.

 

Hon som honom födde

och följde hans väg 

genom förkunnelse.

 

Hon som honom begrät

vid korsets fot.

Och med sitt ansikte

på min ikon.

 

Säger att vi honom

aldrig glömmer

och hans gärning

fullföljer.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-22 18:35



Bookmark and Share


  Magica VIP
Kunde hon inte försökt att hjälpa honom ned då? Kanske svårt men hoppas hon försökte iallafall! (Om det är Jesus du menar.) Bara en stilla undran, känns taskigt gjort å bara låta han vara ju!
2012-09-23

  anits VIP
Vackert och sant skaldat
2012-09-23

  walborg
Tack!
2012-09-23

    ej medlem längre
For ever!
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP