Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt där ute ~

En ny jord

en ny mänsklighet

i vardande.

 

Långt där ute

i den vida rymden 

börjar en ny tid.

 

Vi har länge skådat

dess födelsvåndor

allt sedan Galileo Galilei

skådande mot himlen.

 

Kanske blir vi med där

i samma form

med samma själ

men i ett annat vetande.

 

Vi kommer att be

till samma Gud

vara av samma skapare.

 

Långt där ute i

rymdens utkanter

En galax

bland alla andra galaxer,

i universum.

 

Allt gjort av samma skapare!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-22 23:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina rader
2012-09-23

  walborg
Amen
2012-09-23

    ej medlem längre
Ja, kanske det finns en systergalax, men vi får tacka för nåden att vara älskadev Gud....
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP