Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonen ringer

Så får vi ett dödsbud

det var inte oväntat.

Ändå tar det tag i en

som inget annat.

 

En röst har tystnat

En soldat har kommit

till stridens slut.

 

Efter honom 

finns det inga hjältar kvar,

för oss.

 

En dagsverkare

har gjort sitt sista skift.

 

Och mjölkpallen

står tom sedan länge.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-23 11:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2012-09-28

  Alva Johnsson VIP

En stilla betraktelse över något som alltid känns svårt.
Vackert Du skaldar.
2012-09-24

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord berör...
2012-09-23

  Magica VIP
Smärtsamt och berörande.
2012-09-23

  Änglaögon
Fint om sorgestund, den du skriver om blir verklig genom dina vackra ord...
2012-09-23

  anits VIP
Så fint du skriver när
dödsbudet kommer.
Kram!
2012-09-23

  alvan
Varmaste kramar, så fint du skriver det ...
2012-09-23

    ej medlem längre
beklagar sorgen

allt gott till dig
2012-09-23

    ej medlem längre
Beklagar sorgen..kram
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP