Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet efter

>............<  ?




Fri vers (Modernistisk dikt) av M M Mannheim VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-23 13:40



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Före och efter och där emellan oändligheten/kram
2012-09-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP