Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadsoro


Så skröpligt och så lyckligt att vara människa. Den röda bussen vid änden av vägen. Innehåller inga sorger bara sagor och sjutton sånger. Pajerna flyger över hösthimlen. Saknadsoron ligger skavande i hjärtat. Genom öppenfönstret hörs talet av de små piraterna. Musiken smyger in genom kablar och trollkonster. Och hon är en mekanisk individ. Uppskruvad och fri för tolkning. Ville vara annorstäders. Kramnära.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-23 15:51



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Älskar raden. "Hon är en mekanisk individ"
2012-09-23

  Lovisa Lindbom
Fint! Håller med de andra kommentarerna:)
2012-09-23

  kerstin skriver VIP
en dikt som letar sig in under nackhåret och kittlar sinnen och bubblar fram ett mjukt leende.
2012-09-23

    samole
Dikten ligger mitt i mellan fantasi och verklighet på ett sätt som gör att man undrar vad det är som är verklighet, saknadsoron eller den röda bussen.
Saknasoro, detta som vi alltför väl känner igen får ett annat skimmer här, ett mer fantsifult skimmer i all sin enkelhet som skavande ett hjärta bland hjärtan.

Stor kärlek till denna dikt!
Johanne
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP