Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppgunga




spindelmor
fäster
trådar

droppen gungar
i vindstilla
skönhet

*


i blåskimmershav
andas svavelguldsmolnseglare
vindarna bär bladnervers stämmor in i solgulds
ögonvingars drömblad


*
*

elden dansar runt hennes ögon

hennes längtan
stiger
in

hon dansar
lågornas
rörelse

upplever värme
i den köld vilken

tär henne
*

*
*


rosentemplet
kupar glasvingar

runt den ros vilken ännu
blommar

röd
doftar dess blad

doftas
in i

jordpärlor

*
*
*
*



bladvindar
fläktar


molnfolken driver hjordarna
in i haven

i gula skålar andas

flammande eld

*
*
*
*
*

spindelmor
fäster
trådar

droppen gungar
i vindstilla
skönhet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 154 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-09-23 18:02



Bookmark and Share


  DrZappa VIP
Vilken livskraft! Gillar!
2012-09-24

  Lars Hedlin
Härlig läsning!
2012-09-24

    ej medlem längre
skön att läsa
2012-09-24

    ej medlem längre
Du berör som vanligt med din skildring.
2012-09-24

  Ninananonia VIP
Vackert
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser