Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han *

Vi är kropp

och vi är själ

vi är ett. 

 

Så skapade Gud oss.

 

Sen föll vi för synd

och den bedövade människan,

detta främmade henne för Gud.

 

Därför kom Hans son

Jesus Kristus, vår frälsare. 

 

Gud är stor!

Oavsett vilket namn Han har.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-24 10:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och tänkvärt
2012-09-25

  Drömfångare
Tycker speciellt om den sista meningen.
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP