Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag borde kanske inte utsätta min omvärld för min morgonmani, men världen utsätter mig konstant för sin så jag är villig att ha överseende med min egen svinighet.


Jag har varit vaken för många nätter

Mina händer luktar lypsyl och är mjukare än mina läppar
Mitt blod består till lika delar av nikotin och koffein och när dygnet är vänt vaknar man alltid på fel sida.
Jag testade att ligga uppochner för att motverka effekten men det ledde inte till något annat än att jag såg en kaffefläck i taket.
Hur fan spiller man kaffe i taket?
Till och med mitt hem är befläckat av mina ovanor.


\\//\\//


Min skönlitteratur är i nyskick men min studielitteratur har rödvinsfläckar och skärsår.
Jag antar att det säger mer om min personlighet än mitt CV gör.
Fast så är det nog med de flesta - en titt i bokhyllan avslöjar mer än ett papper fyllt med självförstärkelse gör.
Jag misstänker att det är därför de flesta förvarar sina böcker i kartonger nuförtiden.


\\//\\//


Jag köpte ett anteckningsblock för sexton föreläsningar sedan.
Det innehåller 4 rader text, en skiss av en tidsmaskin, fyra ansikten och ytterligare ett par kaffefläckar.
Jag tror inte jag kan förklara för min lektor att det är på grund av att en bild säger mer än tusen ord.
En annan lärare sade en gång att man inte kan leva som man lär men att man kan lära som man lever.
Jag tycker att det låter konstigt för då skulle han ha lärt mig hur man lever på en minimilön trots en utbildning för trehundratusen kronor.
Man brukar säga att kunskap är gratis.
Jahadu.




Jag tror att jag är klar nu. Det är dags att sätta på en kanna till och ta en till snus.
Nuförtiden snusar jag kaliber, till hälften på grund av priset men också för att jag är 21 år gammal och av manligt kön.
Vi gillar det mesta som har med vapen att göra.

Pang Pang.

Nu slocknade lyset.




Fri vers av Albin Jonsson
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-25 07:34



Bookmark and Share


  dubbelve
Haha! Älskar denna! Fick mig att skratta högt flera gånger. En härlig blandning av ironi och uppgivenhet
2012-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Albin Jonsson
Albin Jonsson